Доброто все още съществува, доказва историята на Владимир: Отивайки в един

...
Доброто все още съществува, доказва историята на Владимир: Отивайки в един
Коментари Харесай

Мъж върна 140 хил. лв. на възрастно семейство

Доброто към момента съществува, потвърждава историята на Владимир: 

" Отивайки в един магазин за елементи, които ми трябват, вземам решение да спра на паркинга зад нас, с цел да погледна градежа.. спирам на техния паркинг и сега, в който спирам, виждам един несесер на земята.

Реших, че някой от обекта може да си е изгубил нещо. Очаквах персонална карта, телефон, нещо такова, разтварям, а вътре - евро ", споделя Владимир.

Сумата в несесера е на стойност 140 хиляди лв.. От първия миг електроинженерът знае какво да прави, заяви.

" Мисълта беше по какъв начин да намеря хората и по какъв начин парите да стигнат до тях, те са си техни ", добавя той.

Владимир афишира във Фейсбук група новината за откритите пари - не споделя цената им, нито дава детайлности по отношение на несесера, в който са открити. Единствено показва, че на него са гравирани четири имена. Който ги назове, ще потвърди, че изгубените пари са негови.

" Дори това нещо не ги спря и започнаха на инцидентен принцип да кажат... Опитаха се самите имена да налучкат ", описа той.

Въпреки опитите за машинация от консуматори, видели обявата, положителното побеждава. Мъжът се връща на мястото, на което е разкрил сумата и се натъква на възрастното семейство, изгубило парите. " Първите ми думи бяха: " Мога ли да ви оказа помощ с нещо? " и една стара жена отговори " Не, загубихме си живота ", спомня си Владимир.

Той връща спестените пари, а с тях и вярата и вярата в положителното - освен у възрастното семейство, само че и у всички, станали очевидци на случката, настъпила преди към година.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР